Ny Företagsportal under utveckling

Publicerad den 23-09-11

Utveckling av en ny Företagsportal pågår. Den nya Företagsportalen kommer som den nuvarande innehålla tjänsteresor via reseappen och 365-dagarsbiljett anställd men också möjlighet att skicka biljetter direkt till en registrerad resenär. Resekort kundkassa kommer inte vara möjligt att köpa i nya Företagsportalen.

Tjänsteresor
Likt tidigare kan anställda läggas upp för tillgång att köpa tjänsteresor i reseappen som betalas mot faktura varje månad. Likt tidigare kommer fakturaspecifikationen finnas i Företagsportalen.

Personalerbjudande
I den nya portalen kan den anställde själv ansöka om 365-dagarsbiljett anställd. Administratören godkänner eller avslår sen ansökan. Biljetten kan fås i reseapp eller på resekort.

Skicka biljett - nyhet
Har ni anställda som kanske behöver en biljett och bara reser några enstaka gånger? Då är den nya tjänsten Skicka biljett enkel att använda. Biljetten kan läggas i reseapp eller på resekort. Biljetten faktureras till er.

Biljetter
Tillgång till ordinarie biljettutbud för resor till och från Blekinge, Halland, Jönköping, Kronoberg och Skåne. Nytt är att du enkelt kommer kunna köpa biljetter över länsgräns och få priset presenterat vid köp.

Den nya portalen kommer lanseras under hösten. Mer information kommer när det närmar sig.